Mit mond a rovás az ördögről, az ördög létrejöttéről és a vezeték nélküli telekommunikáció kapcsolatáról?

Amikor a DNS információját(T) megjeleníti(E) az aura(S) információja(T), akkor beszélünk TESTől. Ezt a LÉLEK végzi.

Amikor ebből a testből elszáll a lélek, és a megmaradt test elkezd szétesni(H) az ősi anyagi(O) frekvenciás(L) információkra(T), tehát elkezdett bomlani anyagi összetevőire, akkor beszélünk HOLT anyagról, holttestről. 

Ez a test a lélek terméke, de már nem tartalmaz lelket, nem tartalmazza a lélek által végzett élet fenntartását, elkezd anyagi összetevőire szétbomlani.

Amikor a lélek elszáll a testből és az ott maradt terméke nem kezd el anyagi összetevőire szétbomlani, nem válik holtá, akkor azt mondhatjuk, hogy ami megmaradt az egy olyan együttes(D), amely - az egykori lélek által is használt - testi anyagi irányítási központnak(Ö) a terméke(G), vagyis egy DÖG.

A dög tehát az egy olyan lélek nélkül maradt test, amely nem vált holtá, tehát nem kezdett el szétbomlani anyagi alkotórészeire, hanem egyben maradt.

Amikor ez az egyben maradt lélek nélküli test, a dög központi anyagi irányítási központja(Ö) lélek nélkül - lásd ideg fogalma lejjebb - is kapcsolódik(R) a döghöz és elkezdi működtetni, akkor jön létre egy új teremtmény, amelynek a neve ÖRDÖG.

Tehát az ördög egy olyan test, amelyet a lélek hozott ugyan létre a DNS információi alapján, de a lélek elszállt belőle, és lélek nélkül az anyagi irányítási központ működteti tovább önállóan. Tehát egy lelketlen anyagi gépezet, melyet csak a szelleme vezérel, mindenféle érzelmi ráhatás nélkül.

A testi formája, a megjelenése egy embert, vagy egy állatot mintáz, hiszen lélek hozta létre a DNS információiból, de jelenleg már a lélek ellenőrzése nélkül, érzelemmentesen működik.

Ezért, amikor azt mondjuk, hogy valakibe belebújt az ördög, akkor gyakorlatilag nem valami belebújt a testébe, hanem éppen fordítva, a lelke hagyta ott átmeneti időre, és lelkiismeretlenül kezdett el működni a teste.

Összefoglalva láthatjuk, hogy az ördög nem más, mint a lélek nélkül működő test.

Mi az vajon, ami arra készteti a lelket, hogy elhagyja a testet, és így ördögi lény tudjon kialakulni? 

A LÉLEK az egy frekvenciája(L) a teremtő(É) frekvenciákból(L) álló(E) kiáramlásnak(K), ezt mutatja a rovásírás "I" betűje, a latinkereszt. 

A lélek nem szakad el az égtől. Folyamatosan áramlik az égi lelki mezőből, és a test köztiagy feletti részével kapcsolódik. Ez az IDŐ fogalma. 

Állandó kapcsolatot tart fent a sejtekkel is, ez az IDEG fogalma.

A lélek úgy működteti a testet, olyan kapcsolatban van a testtel, mint mondjuk egy zsinór a marionett bábut. A mozgató kezét összeköti a bábu fejével.

A lélek tehát nem költözik le a testbe, hanem az égi lelki mező kiáramlásának egy olyan frekvenciája, ami lekapcsolódik a testhez, de az éggel is kapcsolatban marad. Tehát egy frekvencia nyaláb az ég és az agy megfelelő területe között.

Ez nagyon fontos, mert ez alapján érthetjük meg, hogy a legnagyobb ellensége az elektroszmog, aminek a fő okozója napjainkban a vezeték nélküli telekommunikáció minden formája.

Igen. Sajnos így van. 

Ezen telekommunikáció fejlesztése, az élet minden területére kiterjedő használata, az élőlényeknél, így az embernél is megzavarja a lélek működését. 

A vezeték nélküli telekommunikáció, és minden nem megfelelően szigetelt elektromos berendezés akadályozza a léleknek az agy megfelelő területére való bekapcsolódását, és ezáltal az élőlények lélek általi testi irányítását. 

/Ha vizuális vagy akkor ezt a folyamatot képzeld el úgy, mint mikor valaki hozzáér a csiga szarvához, és az visszahúzódik. Aztán megint próbálja a csiga kinyújtani a szarvát, és megint hozzáér valaki, és megint visszahúzódik. Így próbál a lélek is le-le kötődni az agyhoz, de az elektroszmog mindig arra készteti hogy visszahúzódjon./

Az eredmény érzelemmentesen működő ördögök létrejötte.

Az érzelem mentesség nemcsak a saját testének a működtetésére vonatkozik, hanem az élőlények egymás közötti éltető információcseréjére, a szeretetre is. 

Így esik szét a hit, szűnik meg a remény, nem lesz öröm, és elmarad a szeretet, nem fog működni az empátia sem.

Tehát egy szeretet nélküli, empátia mentes közösség, illetve dehogy közösség jó lenne, ha az lenne, de nem az, hanem egy ördögi társadalom létrejötte az eredmény.

Köszönöm az égieknek ezt a gondolatsort, és szeretném, ha mindenki, aki olvassa átgondolná napjaink társadalmi, gazdasági, egészségügyi történéseit, valamint a környezetében újólag megjelent fizikai eszközöket, hogy mennyiben igazolják a mondandómat.

Mivel, hogy nem akarom hogy ezt a posztot letiltsák ezért egy másikban majd gondolkodhatunk arról közösen, hogy mit lehet tenni, hogy ez ne így legyen.

Én, saját hatáskörömben, annyit tudok tenni, hogy ezeket elmondtam, illetve aki eljön hozzám annak a glóriájából kitakarítom az elektroszmog káros következményeit.

Így a lelke zavartalanul fog tudni a továbbiakban is működni, maradnak érzelmei, és a teste egészséges lesz.

A szavak, általam használt rovásos definícióit megtalálhatjátok Az élet grafikai kódja nevű oldalamon, a blog menüpontban, több mint 600 másik szó leírása között.

http://www.azeletgrafikaikodja.hu/blog.html 

Remélem érthetően mondtam el őseink tudását. Mindenkinek köszönöm aki elolvasta. 🌌🕊☦👑🧙‍♂️