Az EGÉSZSÉG folyamatának a gerince a HIT, melyben a SZELLEM információi alapján a LÉLEKben kialakult érzelmi állapotnak megfelelően történik a TEST építése és működtetése.

A FÉLELEM ezt a hitrendszert kettétöri, különválik a lélek és a szellem, és megszűnik az egészség folyamata.

A gyógyító AURA szellemi információja képes egy GYÓGYSZER információs csomaggal a szellem nélkül maradt LÉLEK érzelmi állapotát, és ezzel a testet alkotó, és irányító működését segíteni.

A félelem amennyiben nem szakítja ketté a hitrendszert, csak meggyengíti a szellemi működését, akkor ezen meggyengült szellemi működés megerősítésére az egészség folyamatához szükséges információkat a SZERETET folyamatával tudja átadni az egészség folyamatában lévő AURA szellemi tudása a másik, a betegség folyamatában lévő AURA szellemi tudásának.

Nemcsak a félelem tudja befolyásolni a hit kapcsolatát, az egészség folyamatát, hanem más, külső forrásból származó információk is. Aki ezt végzi az a MÁGUS. 

Amennyiben ezen információk megzavarják a hit működését, meggyengítik az egészség folyamatát, akkor ezen információkat szállító folyamat az ÁTOK, végzője a SÁTÁN.

Amennyiben ezen információk segítik a hit működését, megerősítik az egészség folyamatát, akkor ezen információkat szállító folyamat neve ÁLDÁS, végzője pedig a TÁLTOS.

Ezek a rovás igéi!

IGE = lelki(I) tartalmú(G) alkotás(E)

🇭🇺❤🕊☦🧠👑🌌🧙‍♂️🇭🇺