Vedd komolyan!

HAJ = átjáró(H) a működtető(A) forráshoz(J), az aurához

A haj jelentős szerepet tölt be az aurában lévő információ halmazának, a tudásnak a testünket építő lélekhez való eljuttatásában.

VÍZ = tartalmazza(V) az égi lelki mezei(Í) áramlást(Z)

TÓ = információja(T) az ősi égi tudásnak(Ó)

MOSÁS = anyagát(M) a természetes(O) buroknak(S) megváltoztató(Á) burok(S)

FRISS = megtapasztalható(F) a kapcsolódása(R) a lelki(I) buroknak(S) az égi burokkal(S)

Mosás, mosakodás alkalmával az anyag aura burka közvetlenül érintkezik az égi lelki mező, az égi tudás vízben oldott információjával, és ezáltal felfrissül, megtisztul, mert a lélek az aurában, a glóriában égi információkat talál, melyeket az egészséges hajkorona segítségével gyorsan, könnyen fel tud használni.

Tehát az egészség folyamatában kulcs szerepet játszik az egészséges hajtömeg.

Ha szeretnél egészséges lenni, és maradni a jelenlegi frekvenciákkal szennyezett társadalmi környezetben, akkor ebben a segítségedre tudok lenni. 

Mind a hajad minőségét, mennyiségét illetően, mind az aurád frissen tartásában, az egészséget jelentő információk biztosításával.

Az egészséget jelentő információk egyrészt jelentenek megfelelő hajápoló készítményeket, melyeket személyreszabottan a te igényeidnek megfelelően fogok elkészíteni, másrészt jelenti azon frekvenciákat, amelyeket az információs gyógyászat keretében az auráddal közlök, mint leendő útmutatást a lelked számára a tested egészséges felépítéséhez és működtetéséhez.

Remélem érthetően írtam, szeretettel várlak! 

/ A fenti mondat rovással értelmezve = az élettelennek élővé válásának az információja - az éggel való kapcsolódásom közben - átment az én aurámból a te aurádba is, ezt, az alapvető információs forgalmat a továbbiakban is jó lenne folytatni./

🇭🇺❤🌹🕊☦🕯🌌👁👑🧙‍♂️👌🇭🇺