Miért világít a megszületett Jézus?

BETLEHEM = amikor egymásra hatnak(B) az alkotó(E) információi(T) a frekvenciáknak(L), akkor kialakul(E) az átmeneti zónája(H) a létrejövő(E) anyagnak(M), vagyis itt áll össze az az információs csomag, mely meghatározza a létrejövő anyagot. Ezek alapján Betlehem Hungária szellemi központja, a lény információs vezérlő egysége.

JÁSZOL = olyan kiindulópontja(J) a pulzáló(Á) burok(S) folyamatnak(Z), mely természetes(O) frekvenciás(L), avagy az aurában lévő tudás földi eredetű része, az az információtartalom, amely a testekből származik. Tehát ez az a hely, ahol a testépítéshez más élőlények testéből származó információ található meg, vagyis etető .....

ZÁSZLÓ = olyan folyama(Z) a váltakozó(Á) burki(S) áramlásnak(Z), mely a frekvenciája(L) az ősi égi tudásnak(Ó), avagy az aurában, lévő tudás égi eredetű része, a glória információ tartalma.

HÁROM = átmenő(H) pulzáló(Á) kapcsolat(R) a természetes(O) anyaghoz(M);

KIRÁLY = olyan kiáramló(K) lelki(I) kapcsolat(R), mely megváltoztatja(Á) azt a frekvenciát(L), mely a lélekből ered(Y), vagyis a király egy olyan lelki kikapcsolódás a lelkek között, mely képes megváltoztatni a másik lélek alkotó frekvenciáját

AJÁNDÉK = alapvető(A) eredeti(J) a pulzáló(Á) darab(N), mely összekapcsolódik(D) a teremtő(É) résszel(K); ez az egységnyi információ, ami hozzáadódik a lélek sugarához, és teremtő lénnyé változtatja.

LÉNY = frekvenciája(L) a teremtő(É) egységnyi(N) lelki sugárnak(Y) 

FÉNY = megjelenése(F) a teremtő(É) egységnyi(N) lelki sugárnak(Y)

MÁRIA = az anyagot(M) alakító(Á) kapcsolata(R) a lelki(I) működésnek(A)

JÓZSEF = forrása(J) az ősi tudás(Ó) folyamának(Z) burkot(S) alkotva(E) megjelenik(F), vagyis az Isten által teremtett tudás a földi életben megjelenik mint azon glória, mely információval látja el a lelket a test teremtéséhez. 

Tehát József, mint az Isten által teremtett tudás halmaz egy részlete információs, spirituális apja Jézusnak.

Így nem kell csodálkozni, hogy a forrása(J) a teremtő(É) folyamatnak(Z) eljön(U) hozzánk szellemi burokként(S), vagyis JÉZUS maga a tiszta isteni információ megjelenítése.

ÖKÖR = székhelye(Ö) a kiáramló(K) anyagi irányítási központi(Ö) kapcsolatnak(R), vagyis a hormonális és a vegetatív idegrendszer központja, a hipotalamusz

SZARV = a burok(S) folyamattal(Z) való alapvető(A) kapcsolódást(R) tartalmazza(V)

Az ökör-szarv egysége így az aura, és az általa irányított hipotalamusz működési egységét jelképezi.

KÉZ = kisugározza(K) a teremtő(É) folyamatot(Z) 

FOG = megjeleníti(F) a valódi(O) tartalmat(G)  

Az ökör szarvát fogó kéz tehát annak a megjelenítése, hogy az aurában zajló folyamatokat sugározza ki, adja tovább a kéz. 

NÉZÉS = egységnyi(N) teremtő(É) folyamata(Z) a teremtő(É) buroknak(S), az a főfolyamat, amely révén létrejön az anyagi világ az auránkban.

Tehát az amikor Mária, a lelki sugár, és József, az isteni szellemi információ ránéz az újszülött Jézusra az gyakorlatilag azt jelenti hogy, a lélek és a szellem együttműködése testet ölt, testként megjelenik az aura anyagi világában.

PÁSZTOR = kisugárzódik a felületén(P) a változó(Á) burok(S) folyamatnak(Z) az információja(T) a természetes(O) kapcsolatnak(R), vagyis a testet beborító aura információt tartalmaz az általa létrehozott test jelenlegi működéséről is, mely információkat a külvilágba folyamatosan kisugározza, és ezzel folyamatosan hatással van a környezetében lévő más élőlények aura burkára, azon keresztül pedig az azok által teremtett testek működésére is.

A betlehemi történet, a kis Jézus születésének a leírása nem más, mint te magad, a te lényed megszületésének, a létrejövő tested működési körülményeinek a leírása, vizuális, színházi megjelenítése

Mária a lélekből eredő sugár; József az isteni információ, a lelki sugarat teremtő lénnyé változtató égi szellemi tudás.

Betlehem pedig az információból anyaggá válás irányításának a szellemi központja.

A jászolban való megszületése a testnek azt jelképezi, hogy a test felépítéséhez már más lények által létrehozott testek felhasználása is szükséges.

A pásztorok jelenléte azt jelképezi, hogy egy test felépítésére és működése döntő hatással van a környezetében lévő más aura burkok kisugárzása is.

A három király megjelenése és az ajándéka pedig arra utal, hogy a lényt alkotó lelki sugár működési frekvenciáját jelentősen befolyásolja a körülötte lévő lelki sugarak frekvenciája.

Utóbbi három bekezdés röviden összefoglalva, tehát egy test működését alapvetően befolyásolja, hogy 

- mit eszik, mit iszik. Ezeknek milyen az információtartalma, amit a test életében, illetve halála után felvett. 

- milyen élőlények vannak a környezetében, azoknak milyen aura burkuk van, és milyen a lelki frekvenciájuk.