Mi a három király, és mik az ajándékaik?

AJÁNDÉK = működtető(A) forrású(J) pulzáló(Á) darab(N), mely összekapcsolódik(D), mint teremtő(É) rész(K), vagyis az az egységnyi égi információ, ami hozzáadódik a lélek sugarához, és teremtő lénnyé változtatja.

LÉNY = frekvenciája(L) a teremtő(É) egységnyi(N) lelki sugárnak(Y).  

ARANY = stabilan(A) odakapcsolja(R) a működtető(A) részt(N) a lelki sugárhoz(Y), vagyis a LÉNYben stabilan rögzíti a szellemi információt a lelki sugárhoz. 

TÖMJÉN = az információja(T) a köztiagynak(Ö) anyagi(M) forrása(J) a teremtő(É) egységnek(N), vagyis a X. agyideg /belszervi/, az érzékszervek /külvilági/ és a szarvasagancs /isteni/ által a köztiagyba szállított információk határozzák meg a hormonális működést.

HORMON = átfedő(H) természetes(O) kapcsolódási(R) anyag(M) a természetes(O) egységek(N) között, vagyis olyan természetes anyagok, amelyek információt visznek át az őket termelő sejtekből, az őket felfogó sejtekhez. 

MIRHA = anyag(M), mely a lélekkel(I) való kapcsolódási(R) zónát(H) védi(A), vagyis hámvédő.

HÁM = átfedő terület(H) a pulzálás(Á) és az anyagi világ(M) között

BŐR = központja(B) a lelki központtal(Ő) való kapcsolódásnak(R) 

 

Az ARANY stabilizálja a szerkezetét, a TÖMJÉN működteti, a MIRHA pedig védelmezi a teremtő lényt. 

Tehát a három király által hozott ajándék a megszületett lény szerkezetét stabilizálja, működését fejleszti, és védelmét fokozza.

 

GÁSPÁR = tartalma(G) a pulzáló(Á) burki(S) kisugárzó felületnek(P) megváltoztatja(Á) a kapcsolatot(R), vagyis az aurában lévő információs tartalmat képes megváltoztatni a környezetében lévő másik aura kisugárzó felületének az információs tartalma. AURA változtat AURA-t.

MENYHÉRT = az anyagot(M) alkotó(E) egysége(N) a lelki sugárnak(Y) átfedő kapcsolatba kerül(H) a teremtően(É) kapcsolódó(R) információval(T), vagyis a LÉNY testet alkotó része, a VAGYON kapcsolatban áll az AURA-val. AURA kapcsolódik a VAGYONnal.

VAGYON = közege(V) a működési(A) tartalmának(G) a lelki sugarú(Y) természetes(O) egységnek(N), vagyis a LÉNY működési információit tartalmazó része.

AURA = az alapvető(A) haladó(U) kapcsolat(R) működik(A)

BOLDIZSÁR = központja(B) a természetes(O) frekvenciának(L) együtt van(D) a lelki(I) folyamot(Z) burkoló(S) pulzáló(Á) kapcsolattal(R), vagyis a hipotalamusz működésére hatással van a LÉNY működtető része, a VAGYON.

 

Tehát a három király neve azt mutatja be, hogy az egyik aura burok hatással van a másik aura burok működésére ez a GÁSPÁR; az aura burok hatással van a lény működési részére, a vagyonra ez a MENYHÉRT; és a lény működési része, a vagyon irányítja a köztiagyban a hipotalamusz működését, a hormonális és a vegetatív idegrendszert, ez a BOLDIZSÁR. 

 

HÁROM = átmenő(H) pulzáló(Á) kapcsolata(R) a természetes(O) anyagnak(M), a hormonok információt szállítanak.

KIRÁLY = olyan kiáramló(K) lelki(I) kapcsolat(R), mely megváltoztatja(Á) azt a frekvenciát(L), mely a lélekből ered(Y), vagyis a király egy olyan lelki kapcsolódás a lelkek között, mely képes megváltoztatni a másik lélek alkotó frekvenciáját.

 

Összefoglalva elmondhatjuk hogy a megjelenők NEVE és MINŐSÉGE a spirituális információáramlásról, a megjelenési MENNYISÉGÜK az anyagi információáramlásról ad pontos leírást, az általuk hozott ajándékok pedig a lényt erősítik, fejlesztik és védik.