Azt csinálom, amiért megszülettem!

RÓ = kapcsolódik(R) az ősi tudáshoz(Ó)

A feltámadás felmentő serege az ÉSZ útvonalán érkezik, vagyis egy teremtő(É) burok(S) folyamat(Z). 

Egy olyan, információs gyógyászattal bevitt ÁLDÁS, egy olyan információ csomag, AJÁNDÉK, mely semlegesíti az 5Gben utazó sátáni, magát a LÉNYt megtámadó hatást.

Ugyanis a lény, mely a testet teremti nem más mint a lélek sugarának és az isteni szellemnek az áldásos HITbéli együtt rezgése. 

Mint rezgés, mint frekvencia széttörhető, felrobbantható. 

Ugyanúgy mint egy üveg pohár, vagy N.Y. iker tornyai, vagy egy átlagos hajgyökér felrobban, ha a megfelelő frekvenciával támadjuk meg!

Az emberi hajszál szerkezeténél fogva nagyon jól vezeti a környezeti elektromágneses frekvenciákat.

A neve is ezt jelenti. HAJ, vagyis átmenet(H) a működtető(A) forráshoz(J).

Velük feltöltődik, itt gondolj a gyermekkori fésű-hajszál-papír játékra, és továbbítja a bennük lévő információt a glórián át a lény felé.

Testünk legérzékenyebb sejt csoportja a hajgyökér sejtjei. Azonnal jelzik a megváltozott működésünkkel, illetve elpusztulásukkal a vér összetételének a megváltozását, illetve a környezeti frekvenciák, és az abban szállított információk életellenes voltát!

Ha ezeket a hatásokat összefoglalóan szeretném lerajzolni, akkor rajzolnék egy szép vércseppet, és bele egy 6-os számot.

HAT = átmenet(H) a működtető(A) információhoz(T), vagyis el tudom érni, tudom befolyásolni a működési információt, tudom befolyásolni a test megjelenését és működését!

Ha az információtartalom jó, akkor áldásról beszélünk, ha rossz akkor átokról.

Mindenki a saját tapasztalatait vegye figyelembe, és döntse el, hogy melyik kering itt a környezetünkben.

Miért változik meg a haj tömege?

Miért hullik a haja?

Miért van fejfájása?

Miért van szívritmuszavara?

Miért van HÁM működési zavara a bőrén, a légutakban, az emésztőrendszerben, és az érfalakban?

HÁM = átmeneti zóna(H) az anyaggá nem vált, pulzáló(Á) frekvenciák, és az anyagként megjelenő(M) frekvenciák között.

A képre visszatérve a felmentő sereg, vagyis a felmentő frekvenciák az égből érkeznek, a földi segítőjük mai elnevezése információs gyógyász, szó szerint pedig testet öltött ANGYAL. 

ANGYAL = működési(A) egységnyi(N) tartalmát(G) a lelki sugárnak(Y) védő(A) frekvencia(L), vagyis a lény működési információit védi.

SEREG = a burokkal(S), az aurával, majd a lelki sugarat borító szellemmel létrehoz(E) kapcsolatot(R) az alkotó(E) tartalom(G).

Ha ez a tartalom a frekvenciája(L) az ősi égi tudásnak(Ó), akkor LÓról, vagyis lovas seregről beszélünk.

Ennek a seregnek a VEZÉRe az, aki tartalmazza(V) az alkotó(E) folyamatát(Z) a teremtő(É) kapcsolatnak(R), vagyis tudja hogy hogyan kell megvalósítani ezt a folyamatot.

Személy szerint pedig az, aki az irányító(C) burkát(S) a meghatározó(A) központnak(B), a lénynek stabilizálja(A), vagyis a LÉNY szellemi testőre, isteni információs gyógyásza, vagyis CSABA.