A lény ténye a lényeg, vagyis a lény információ tartalma a teremtő erő. 😮😉👑

 

TERMÉNY = az információval(T) alkotott(E) kapcsolata(R) az anyagot(M) teremtő(É) egységnyi(N) lelki sugárnak(Y), vagyis a lényben a lelki tengely és a szellemi palást teremtő kapcsolatának a terméke.

Egysége a mag.

MAG = az anyagot(M) meghatározó(A) tartalom(G) 

Ezt szállítja tovább a szekér.

SZEKÉR = a burok(S) folyamat(Z) megalkotja(E) a kiáramlását(K) a teremtő(É) kapcsolatnak(R), vagyis a lényben a lelki tengely és a szellemi palást között kialakuló teremtő kapcsolatban létrejövő információs csomagot, a termény magot szállítja tovább. 

A szekér a spirituális központból való kiáramlása, a járom pedig az anyagi központban való befogadása az információnak.

Ez hasonló folyamat, mint az amikor az égi információkat a haj befogadja a glóriába, a sárga rózsa pedig rögzíti oda.

RÚD = összeköti(R) az információs haladási közeg(Ú)-eket(D), vagyis összeköti a szekeret a járommal.

JÁROM = a forrás(J) pulzálva(Á) kapcsolódik(R) az ősi(O) anyaghoz(M), a lény szellemében lévő égi és földi információkat kapcsolja az ökörhöz, a hipotalamuszhoz. 

Itt tevődik át az információk világa az anyagi világba. Ez a csillagkapu.

ÖKÖR = székhelye(Ö) a kiáramló(K) anyagi irányítási központi(Ö) kapcsolatnak(R), vagyis a hormonális és a vegetatív idegrendszer központja, a hipotalamusz.

SZARV = a burok(S) folyamattal(Z) való alapvető(A) kapcsolódást(R) tartalmazza(V), a lény szellemi információit szállítja a hipotalamuszhoz. 

Tehát ő viszi át az információt a szellemi pulzáló burokból a hipotalamusz hormontermelő sejtjeihez is, és a vegetatív idegrendszert működtető sejtjeihez is. 

Az ökör-szarv egysége hasonló a szarvas-agancs egységhez. 

Ott, az agancs a haj által befogott, a sárga rózsa által zászlóként rögzített égi ló információkat viszi át a glóriából Betlehembe egy szarvasi ugrással.

Itt pedig a lényben készült, a szekérrel továbbított terményi mag információkat a rúd által megkapva, a járom által rögzítve juttatja el a szarv az ökörnek.

SZELLEM TERMÉNY MAG SZEKÉR RÚD JÁROM SZARV ÖKÖR